Fényképes és videós élménybeszámoló egy kubai biciklitúráról

 Kuba élménybeszámoló

Hatalmas amerikai autók, szivarok, az utcán táncoló emberek, napsütés, varázslatos tengerpartok és pálmafák – a legtöbbünknek ezek jutnak eszébe Kubáról, a Karibi-térség gyöngyszeméről. Vagy a véget nem érő forradalom, olyan legendás és ellentmondásos figurákkal, mint Fidel és Raul Castro vagy Che Guevara. Milyen az igazi Kuba?

 

Megismerheti-e egy utazó a szocialista diktatúra igazi arcát?

Hogy élnek a vidéki kubaiak, akik eldugott falvaikban még soha nem láttak turistát? 

Vannak-e arra utaló jelek, hogy Kuba elindult a kapitalizmus útján? Hanyatlik-e a szocializmus? 

2017-ben magyar biciklitúrázók kerekeztek Kubában, élményeikből pedig egy fényképekkel és videó-bejátszásokkal tarkított előadást készítettek, bemutatva a szigetország csodáit, természeti szépségeit, lakóinak legendás vendég- és életszeretetét, küzdelmes hétköznapjait.

 

Időpont:

2017. 10. 01. vasárnap, 15.00

Helyszín:

Vasvár, Nagy Gáspár Kulturális Központ

9800 Vasvár, Bartók Béla tér 4.

Időutazás Kubában

Élménybeszámoló fotó- és filmvetítéssel, a szünetben büfével és biciklista-simogatóval

Előadók: Nagy Tamás és Szép Bence

 

A belépés ingyenes, de aki akar, támogatói jegyet vásárolhat. A szervező ComMedias Egyesület azt kéri, hogy aki támogató jegyet vásárol, minimum 2500 Ft-ot fizessen - az összegért cserébe nemcsak az előadást nézheti meg, hanem egy sorsoláson is részt vesz, amin eredeti kubai szivart lehet nyerni!

Sőt! A jegyvásárlók - ha megadják nevüket és címüket - a következő külföldi (egzotikus) biciklitúráról egy képeslapot is kapnak!